METİN GIDA PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
+90 533 930 52 37
Üye Girişi Kayıt Ol   

ACANA Puppy Junior-Yavru köpek maması 2 Kg

ACANA Puppy Junior-Yavru köpek maması 2 Kg

indirimde

Stok Durumu:Yok

Ürünlerimiz orjinal kutu ve ambalajında gönderilir.
75 TL Üzeri ücretsiz kargo.
Ankara içi aynı gün teslim ve kapıda ödeme yapabilirsiniz.
Ürün bedelini hesaplarımıza havale veya Kredi Kartı (Tek Çekim / Taksitli Çekim) olarak ödeyebilirsiniz.
İş Bankası Kredi Kartına:
- Peşin fiyatına 2 taksit
- Peşin fiyatına 3 taksit

 ACANA Puppy Junior ;

Ürün özellikleri ;

  • Bütün yavru köpekler, doğada etobur olarak evrim geçirdiler ve sonrasında zengin ve çeşitli etlerden ve az miktarda meyve,sebze ve otlardan oluşan bir beslenme yöntemine adapte oldular. İşte bu sebeple, içeriğinin yüzde 60’ı tamamen et ürünlerinden meydana gelen ACANA PUPPY & JUNIOR ,kümes veya fabrikalarda değil, doğal koşullarda yetişmiş tavuk, yerel çiftliklerden elde edilen bütün yumurta, Vancouver Adasından gelen dil balığı,GÜNLÜK ve TAZE olarak temin edilmekte olan ve hiç bir şekilde dondurulmamış, koruyucu katkı maddeleri ilave edilmemiş insan tüketimine uygun vasıfta malzemeler ile dopdolu bir şekilde imal edilmektedir.
  • Doğal yavru köpek beslenme koşullarına eşdeğer bir düzeyde olabilmesi için protein açısından zengin ve düşük oranda karbonhidrat içeren ACANA, genellikle sindirim bozuklukları ile yakından ilgileri bulunan buğday, mısır ve gluten ürünleri içermiyor. Bunun yerine, ACANA tertip ve formüllerinin içeriklerinin tam yüzde 20’si bölgesel meyve sebzeler ile birlikte, yavru köpeğinizin hassas midesi için birebir, sağlıklı, beta-glukanlar açısından zengin ve düşük glisemik bir karbonhidrat olan çelik değirmende kaba çekilmiş Alberta mahsulü yulaftan oluşmaktadır.
  • Dünya standartlarındaki ACANA, Kanada’nın üzerinden güneşi eksik olmayan Alberta Eyaletinde bulunan ödüllü tesislerde , Kanada’nın en iyi ve taze malzemeleri kullanılarak üretilmektedir. Mamalarımızın muhteviyatını bir okuyun, bize hak vereceksiniz
  • ACANA PUPPY &JUNIOR, minik yavruların hem sağlıklı hem de güçlü bir köpek olabilmesi için doğal olduğu kadar da lezzetli bir seçim. 

Mamanın içeriği : Tavuk eti,yulaf,kemikleri alınmış tavuk,bütün patates,bezelye,tavuk yağı,taze bütün yumurta,kılçıksız dil balığı,güneşte kurutulmuş kaba yonca,tavuk karaciğeri,ringa balığı yağı,bezelye lifi,bütün elma,bütün armut,tatlı patates,bal kabağı,kabak,yaban havucu,havuç,ıspanak,kızılcık,yaban mersini,yosun,hindiba kökü,ardıç meyvesi,melekotu kökü,kadife çiçeği,tatlı rezene,nane yaprağı,lavanta,yüksek kaliteli vitamin ve mineraller.

Ürün analizi Ham Protein 32,00 %,Ham Yag 19,00 %,Ham Lif 4,00 %,Nem 10,00 %,Kalsiyum 1,70 %,Fosfor 1,10 %,Omega 6 2,50 %,Omega 3 0,90 %,DHA/EPA 0,40 % - 0,40 %,Glukozamin 1400 mg/kg, Kondroitin Sülfat 900 mg/kg, Metabolik Enerji 3676 kcal/kg

Henüz yorum eklenmemiş.

Adı Soyadı:

Yorumunuz:

Güvenlik Kodu:
Telefonunuzu ve mesajınızı bize bildirin. Sizi arayıp yardımcı olalım.

Adı Soyadı:

E-Mail:

Tel:

Mesaj:

Güvenlik Kodu:

Benzer Ürünler

katid
Tüm Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.
Ziyaretçi Sayıları
Online : 15
Bugün : 722
Toplam : 766060